Italiaan!

Jo viime vuoden puolella joukko VarTyn johtajia päätti, että vuonna 2016 lähdetään ulkomaanmatkalle Italiaan. Sinne siksi, että siellä asuu ja harrastaa partiota eräs meidän lippukunnan entinen jäsen. Kauan asiasta puhuttiin ja sitä mietittiin ja vihdoin kesäkuussa päätettiin, että nyt mennään eikä meinata! Elokuussa nähtiin ensimmäisen kerran reissun suunnittelun merkeissä ja ajankohdaksi valikoitui lokakuun alku.
Nopealla aikataululla on siis menty eteenpäin. Nyt reissuun on enää viikko (!!!) ja matkajännitys alkaa nostamaan päätään.

Mukaan matkalle meitä on lähdössä kuusi johtajaa ja meidän porukka on kyllä mitä mahtavin! Mitään kriisejä emme ole ainakaan vielä saaneet aikaiseksi, vaan kaikki on sovittu yhdessä hyvässä hengessä.

Valmisteluja matkaan liittyen olemme tietysti tehneet. Paikallisiin partiolaisiin ollaan oltu yhteyksissä, yhteisistä pelisäännöistä sovittu, matkan ohjelmasta puhuttu ja majoituksia mietitty. Ensimmäisen yön aiomme viettää Roomassa partiolaisten ylläpitämässä Scout Center-hostellissa. Toisena reissupäivänä matkaamme Roomasta Ardeaan ja sinne paikalliset partiolaiset ovat järjestäneet meille majoituksen. Päätimme myös painattaa tiimipaidat reissua varten. Niistä jää sitten kiva yhteinen muisto meille kaikille.

blogi-1

Blogipostauksia matkaan liittyen on tulossa vielä reissun aikana ja sen jälkeenkin!

Innokkain terkuin: Erika, Annika, Elisa, Emma, Nora & Pihla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s