Italiaan! Part 2: Lähtöhässäkkää

Huomenna koittaa  kauan odotettu h-hetki, kun lentomme Roomaan lähtee 7:50 Helsinki-Vantaalta. Rinkat ja reput on nyt pakattu, odotukset korkealla ja kouluhommat/työt/paperipartiot unohdettu. Seikkailu oletko valmiina? Me olemme!

Monesti joku ulkopuolinen kysyy mitä se partio oikein on? Miksi sä siellä viihdyt? Tämä projekti on varmasti paras konkreettinen vastaus edeltäviin kysymyksiin. Partio on elämää ja unelmien toteuttamista. Vuosi sitten samaan aikaan kyti jossain mielessä vain pieni haave partiomatkasta ulkomaille. Sitten joku sanoi ääneen ”hei lähdettäiskö?” ja siitähän se sitten lähti. Nyt sitten ollaan oikeasti lähdössä tuota unelmaa kokemaan.

Tässä vaiheessa lienee aika myöntää, ettei matkan valmistelut ole menneet ihan täysin tyylipistein: paikoin on ollut vähän tiukka aikataulu ja paljon muuta tekemistä, kommunikaatio klassisen hidasta ja ”mites tämä asia?”-kysymyksiä kuultu. Matkan aikataulu ei taida olla vielä ihan täysin selvillä ja tänään on tehty viime hetken ostoksia mm. Suomen lippu hankittiin viemisiksi vasta tässä kahdeksan jälkeen illalla. Lisämausteena soppassa tottakai klassiset kadonneet varusteet ja vikan illan kyytien sopimiset.

Viimeisetkin viemiset on kuitenkin onnistuneesti hankittu ja ohjelmaa voimme sitten paikan päällä viilailla sään ja fiiliksen mukaan. Tuntemattomien vieraaksi meneminenkään ei enää epäilytä ja jännitä, sillä torstaisen Skype-puhelun ja WhatsApp keskustelujen perusteella vaikuttaa, että meitä on Ardeassa vastassa joukko ihania ja uskomattoman vieraanvaraisia ihmisiä. Toivottavasti tämä on alku pitkälle ystävyydelle!

 

Loppuun vielä erityiskiitos Mallalle taustatiedoista, avusta ja kontakteista, joita ilman emme olisi päässeet partioreissuun, jonne ei tarvitse pakata pipoa ja lapasia mukaan! 🙂

-Nora, Annika, Erika, Elisa, Emma & Pihla

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s