Italiaan! 1. päivä @Rooma

Aamulla suuntasimme kaikki innokkaina (mutta väsyneinä parin tunnin yöunien jälkeen) Helsinki-Vantaalle ja vihdoin oli aika oikeasti lähteä matkaan. Check-in:in ja muiden pakollisuuksien jälkeen ostettiin pientä aamupalaa ja noustiin koneeseen. Lento meni hyvin, osin nukkuen ja osin suunnitellen tulevaa päivää.

Roomaan saavuttuamme suunnistimme ensimmäiseksi Scout-Centerille. Leonardo DaVinchin lentokentältä pääsimme suoraan muutaman sadan metrin päähän metrolla, joten hostellin sijainti ainakin on todella hyvä. Ystävällinen henkilökunta otti meidät vastaan jo ennen varsinaista check-in aikaa ja pääsimme suoraan huoneisiimme vaihtamaan kevyempää vaatetta päälle.

Pienen virkistäytymisen ja välipalan haukkaamisen jälkeen oli aika lähteä kiertelemään Roomaa. Ensin suuntasimme metrolla Coloseumille. Rakennus oli todella vaikuttava, vaikka emme tällä kertaa jaksaneetkaan jonottaa päästäksemme sisälle. Coloseumin jälkeen lähdimme kävellen liikenteeseen ja kiersimme Trevin suihkulähteellä (Annikan unelma kävi vihdoin toteen!), parlamenttitalolla ja Espanjalaisilla portailla. Nähtävyyksien välissä ehdimme myös ihastella kaunista Roomaa ja ostaa tuliaisia.

Nähtävyyksien jälkeen alkoi nälkä taas kurnia vatsassa ja aloimme etsiä ruokapaikkaa. Päädyimme pastoille erääseen pieneen ravintolaan, joka ei ihan ehkä vastannut odotuksiamme. Nälkä kuitenkin lähti ja vielä ennen hostellille paluuta kävimme kaupassa ja istuskelemassa ihanassa katukahvilassa.

Hostellilla vielä hengailtiin ja käytiin läpi tulevaa viikkoa. Yöllä tulee varmasti uni ja huomenna lähdetään Ardeaan tapaamaan uusia partiokavereita.

Annika, Elisa, Emma, Erika, Nora ja Pihla

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s