Italiaan!: Päivät 3 & 4

Perjantaipäivä alkoi Ardeassa juhlavammin, kun vedimme päällemme partiopaidat ja pääsimme tapaamaan kunnan pormestaria uudelle kunnantalolle. Vierailun jälkeen kiersimme Ardean historiallisia nähtävyyksiä. Kuulimme upeita tarinoita kaupungista, joka oli olemassa jo ennen Rooman valtakunnan kukoistusta. Kierroksemme aikana pääsimme vierailemaan uudestaan pormestarin luona (taisi ihastua vaaleisiin hiuksiin :D) ja saimme häneltä pääsyliput paikalliseen puistoon. Puistossa emme kuitenkaan päässeet vierailemaan (oppaalla puolestaan taisi olla huono päivä, kun halusi kotiin reilusti ennen työpäivänsä loppumista). Emme jääneet kuitenkaan asiaa harmittelemaan vaan suuntasimme rannalle katsomaan auringonlaskua.

Lauantaipäivä puolestaan kului suurimmaksi osaksi suurta illallista valmistellessa. Aamupäivästä kuitenkin ehdimme piipahtaa markkinoilla sekä kirpputorilla. Marian ja Sonjan loihtiman munakaslounaan jälkeen alkoi siivoilu, pöytien järjestäminen ja kattaminen iltaa varten. Meille kerrottiin jo ennen matkaa, että illallisen tuotot lahjoitettaisiin Italiaa elokuussa järkyttäneen maanjäristyksen uhreille, joten oli ilo olla mukana tekemässä hyvää. Noin sadan hengen juhlaillalliselle oli kutsuttu partiolaiset perheineen, ja scoutbase täyttyikin illalla iloisista hymynaamoista, keskustelusta ja naurusta.

Kun illallinen oli tarjoiltu ja syöty, kokoontui osa paikallisista partiolaisista laulelemaan kanssamme. Lauloimme pimenneessä illassa kitaran säestyksellä niin kaikille tuttuja hittejä kuin italialaisia ja suomalaisia partiolaulujakin. Hetki jota tulemme muistelemaan pitkään ❤

 

Nora, Pihla, Emma, Elisa, Erika & Annika

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s